Manole Dumitru 
	    	Utilizator

Manole Dumitru 
	    	Utilizator	    

carmen_otilia 
	    	Utilizator

carmen_otilia 
	    	Utilizator	    

666. 
	    	Utilizator

666. 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 blackmephisto	                   

Sunt chrias la AFI si doresc sa cumpar apartamentul in care locuiesc, dar doua persoane care au pretins ca sunt mostenitorii unui vechi proprietar al ... (vezi toată discuția)
	                    blackmephisto	                   

Sunt chrias la AFI si doresc sa cumpar apartamentul in care locuiesc, dar doua persoane care au pretins ca sunt mostenitorii unui vechi proprietar al ... (vezi toată discuția)

ContSters252477	                   

am primit o amenda in timp ce eu nu ma aflam in localitate,ajuns acasa fiind,mam trezit cu o copie dupa procesul verbal in cauza si am fost la sectia de ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters252477	                   

am primit o amenda in timp ce eu nu ma aflam in localitate,ajuns acasa fiind,mam trezit cu o copie dupa procesul verbal in cauza si am fost la sectia de ... (vezi toată discuția)

Ersin Dervis 	                   

Buna ziua ! 
Am si eu o intrebare : - am depus o contestatie la un proces verbal de amenda incheiat de ANAF , in ziua procesului nu am reusit sa ajung , se ... (vezi toată discuția)
	                    Ersin Dervis 	                   

Buna ziua ! 
Am si eu o intrebare : - am depus o contestatie la un proces verbal de amenda incheiat de ANAF , in ziua procesului nu am reusit sa ajung , se ... (vezi toată discuția)