Asociatia noastra de proprietari a avut un presedinte ,pe o perioada de cateva luni,timp in care a facut o plangere penala la politie in numele asociatiei cum ca exista un prejudiciu,in ultimii 8 ani, de 80.000Roni. Aceasta plangere a facut-o fara acordul Adunarii Generale sau a Comitetului de bloc.Dansul nu mai locuieste in bloc, ancheta se deruleaza,eu, in calitate de actuala presedinta, am fost chemata la politie si intrebata daca ne mai mentinem plangerea. Am facut rapid un referendum si raspunsul majoritatii a fost NU.
Dar...la politie mi s-a spus ca trebuie sa angajam un expert contabilCECCAR,
a caror taxa este de 500euro/an verificat. De acesta suma am aflat dupa ce am facut referendumul si , banuiesc, ca membrii Asociatiei nici atat nu ar fi dispusi
la aceasta cheltuiala(3-400 ron/ap)Trebuie sa mai specific faptul ca pe ultimii 2 ani a fost facut control financiar- contabil de la Primarie si a fost OK..
Intrebarea mea este urmatoarea: daca fostul presedinte a facut plangere penala fara acordul Adunarii Generale, aceasta plangere nu se transfera automat ca fiind facuta in nume propriu si a folosit abuziv stampila Asociatiei?
Pentru ca dansul a mai folosit stampila si pentru alte actiuni,fara acordul cuiva indreptatit( a deschis un Cecbanking, a folosit 4000 roni pt. o alta actiune in justitie,platind si un avocat-prieten, care a emis o chitanta fara stampila)
Constat ca nu am spus TOT(!).
In perioada cat a activat ex-presedintele nu am avut nici cenzor,deoarece decedase, si ex-presedintele sau un membru al comitetului nu s-au preocupat de acest fapt. Tot eu,voluntara, am primit o delagatie din partea ex-presedintelui de a merge cu cerere de adeziune la Asociatia lui Opaina, pentru a fi verificate lunar Listele de intretinere. Nu s-au gasit lipsuri sau adaugiri nejustificate.Iar administratorul este acelasi din 2002.Locuim in acelasi bloc .Iar cenzorul nou este in functie de la 01 nov.2010.
Voi tine cont de toate recomandarile primite in acest Forum si ...VA MULTUMESC!