avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... urgent -inselaciune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

urgent -inselaciune

unchiul meu a avut un apartament , proprietar. De cativa ani a avut probleme de sanatate, chiar si la psihiatrie a fost internat, probleme cu capul. In aceste conditii a luat mama mea contractul e la apartament ca sa nu-l insele cineva si sa -i ia APARTAMENTUL. Zilele trecute a fost dat afara din apart. pt ca aceasta a fost vandut. Intrebarea mea este: cum s-a putut vinde fara contractul in original?,si ce se mai poate face ca sa recupereze apartamentul? cine a facut fala in acte? mentionez ca unchiul meu nu vb si gandeste logic.
Cel mai recent răspuns: aylynk , utilizator 23:19, 10 Martie 2011
si ati avut castig de cauza? in acest timp noul proprietar il poate vinde? pe ce baza s-a incheiat contractul de v/c? nu trebuia dat pierdut cel original? sau exista inselaciune si cu cei de la biroul notarial?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsificare acte proprietate ingerul_danutz ingerul_danutz Buna ziua, Situatia este urmatoarea, eu detin un apartament proprietatea personala dobandit prin contract v-c de la alta persoana, care a fost platit de o ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati aylynk aylynk povestea din 10 martie continua ...unchiul meu a fost dus in alt oras spunandu-i-se ca acolo e o agentie care are locuri de munca pt spania, nu era deschis la ... (vezi toată discuția)
Procura lavynutza20 lavynutza20 Am dat procura cuiva in 2003 pentru a vinde un teren,iar terenul a fost vandut in 2007 iar eu nu am primit nici un ban in acea vanzare ... momentan sunt plecat ... (vezi toată discuția)