avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... rca uniqa
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

rca uniqa

buna ziua
am o mazda 323 din 1998
in urma cu 2 saptamani am fost lovita de un alt autoturism care are rca la uniqa, acestia la randul lor mi-au dat suma de despagubire in valoare de 6000 roni, suma cu care nu imi pot acoperi reparatia, tinand cont e faptul ca devizul estimativ de la service-ul auto este in valoare de 24 000 roni, acesta fiind fara suplimentare.
In urma raspunsului de la Uniqa, service-ul respectiv nu imi repara masina.
cum pot proceda la rezolvarea problemei
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:03, 11 Martie 2011
intrebare catre dl genovel
de ce trebuie sa trimit un barbat cu masina in service?
credeti ca o femeie nu este in stare?
Conciliere directa si apoi instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare facultativa casco RamonaBianca RamonaBianca Sunt posesorul unei asigurari facultativa casco, am avut un accident , s-a stabilit constatarea initiala, si mi-a fost inaintata de catre asigurator suma de ... (vezi toată discuția)
Uniqa nu imi achita reparatia gina89 gina89 buna seara, am CASCO la UNIQA. am deschis dosar de daune si mi-am dus masina in service, la Midocar. Cei de la Midocar au facut reconstatare Midocar acceptul ... (vezi toată discuția)
Accident renault clio tillytheone tillytheone Salut, Am avut si eu un accident acum 3 saptamani,din vina mea,am alunecat cu reanult-ul clio si am intrat intr-o dacie papuc.Dacia papuc s-a rezolvat cu ... (vezi toată discuția)