avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Export servicii SUA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Export servicii SUA

Buna ziua,

Suntem o firma de IT si facturam ore prestari servicii catre un beneficiar din SUA . Beneficiarul este o organizatie nonprofit neplatitoare de TVA.
Va rog sa imi spuneti daca factura de prestari servicii catre beneficiarul din SUA trebuie emisa cu TVA sau nu in romania . Avem drept de deducere a TVA-ului in romania ?
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 11:04, 11 Martie 2011
TVA-ul nu se aplica la export extracomunitar. Cititi de exemplu aici
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare srl neplatitor catre firma din sua efuionut efuionut Am un SRL neplatitor de TVA care activeaza in domeniul prestari servicii IT. Urmeaza sa semnez un contract de prestari servicii cu o societate din SUA si as ... (vezi toată discuția)
Se plateste tva la un cec primit de la amazon (sua) pentru prestare de servicii. figarro figarro Buna ziua, Nu am gasit nicaieri raspunsul la urmatoare problema: SRL inregistrat in Romania, platitor de TVA, presteaza servicii IT catre Amazon (SUA) si ... (vezi toată discuția)
Pfa la norma - beneficiarul mi-a cerut sa ii dau facturi cu tva alexberi alexberi Sunt PFA cu norma de venit, neplatitor de TVA si prestez servicii IT. Beneficiarul cu care am contract de prestari servicii IT (firma platitoare de TVA) ... (vezi toată discuția)