avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pot sa cumpar?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pot sa cumpar?

am o casa cumparata pe legea 112 si pt drumul de acces platesc chirie. primaria nu vrea sa mi-l vanda. ce pot face ca as vrea sa-i despagubesc ca sa stiu k este al meu si ca il pot pava. sa fac actiune in instanta?
Cel mai recent răspuns: noisette , utilizator 13:37, 11 Martie 2011
da, din cate stiu exista o prevedere prin care dvs aveti dr sa cumparati terenul aferent constructiei si supraf utila pt utiliz acestui imob.
e incredibil ca nu vor sa vanda drumul de acces de la poarta la casa. cat timp sa mi-l dea cu chirie dc imobilul e al meu?#-o
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2011
noisette, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat va rog Cotty Cotty am cumparat un imobil in baza legii 112/1995 dar primaria refuza sa-mi vanda terenul de 11 mp aferent curtii casei. ce pot face ca sa oblig primaria sa-mi ... (vezi toată discuția)
Eliberare autorizatie de constructie fara cale de acces catre un drum public MariusAnA MariusAnA Buna ziua ! Am o problema care am aflat-o de curand, legata de calea de acces catre o proprietate pe care se afla in prezent si o casa in constructie. In ... (vezi toată discuția)
Teren vicii ascunse vioneica43 vioneica43 Am cumparat in 2018 un teren in Poiana Brasov in suprafata de 1000 mp , pe care in CF este mentionata o servitute aferenta unor imobile . Pe terenul nostru ... (vezi toată discuția)