romibaro 
	    	Utilizator

romibaro 
	    	Utilizator	    

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

costi_81 
	    	Utilizator

costi_81 
	    	Utilizator	    

noul apartament sa fie cumparat de parintii dvs, astfel la divort sotul nu va putea pretinde decat cota-parte din imbunatatirile aduse.
 costi_81 
	    	Utilizator

costi_81 
	    	Utilizator	    

Singura varianta este sa il cumparati pe numele tuturor, in cote indivize, corespunzatoare sumelor cu care s-a contribuit.
 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

ContSters57747	                   

Buna ziua, 
Sunt casatorit de 2 ani. Parintii sotiei vor sa cumpere o casa care e aproape gata (tencuita, izolata, cu termopane puse si instalatii ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters57747	                   

Buna ziua, 
Sunt casatorit de 2 ani. Parintii sotiei vor sa cumpere o casa care e aproape gata (tencuita, izolata, cu termopane puse si instalatii ... (vezi toată discuția)

anamarianastase	                   

Sunt casatorita de 5 ani si impreuna cu sotul meu ne-am mutat de o jumatate de an in apartamentul lui primit inainte de casatorie. Pana acum am stat in chirie ... (vezi toată discuția)
	                    anamarianastase	                   

Sunt casatorita de 5 ani si impreuna cu sotul meu ne-am mutat de o jumatate de an in apartamentul lui primit inainte de casatorie. Pana acum am stat in chirie ... (vezi toată discuția)

blondy1975	                   

Buna ziua,
problema mea este urmatoarea: eu sunt posesoarea unui apartament din provincie obtinut prin donatie de la parintii mei , in care locuieste mama ... (vezi toată discuția)
	                    blondy1975	                   

Buna ziua,
problema mea este urmatoarea: eu sunt posesoarea unui apartament din provincie obtinut prin donatie de la parintii mei , in care locuieste mama ... (vezi toată discuția)