Am avut pina in decembrie un SRL cu domeniul in magazin mixt cu un angajat i-am platit angajatului in data de 20 decembrie toate darile catre stat desi magazinul mergea pe minus .Incepind cu data de 1 ianuarie a.c. am luat hotarirea de a nu mai lasa magazinul sa functioneze.Nu am suspendat activitatea firmei ptr ca am ajuns la o intelegere cu contabilul firmei ca in fiecare luna sa depuna la finante declaratiile respective pe zero.Contractul de munca al angajatului a incetat in data de 15 febr.a.c.
In urma cu doua zile am primit o somatie de plata din partea celor de la finante ca SC xxxx Srl are de plata 690 datorii ptr angajat.Ce se intimpla daca administratorul firmei respective nu mai are de unde sa plateasca aceasta datorie?care sunt consecintele ptr ca am citit in scrisoarea respectiva ceva de genul cu executare ,la ce se refera ?Va multumesc.
Societate cu datorii
ortega
detin un srl la care vreau sa renunt .in conditii normale nu pot deoarece datorez la bugetul statului impozitul forfetar in valoare de 17 mil .activitate nu ... (vezi toată discuția)