avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale somatie de plata de la finante
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

somatie de plata de la finante

Am avut pina in decembrie un SRL cu domeniul in magazin mixt cu un angajat i-am platit angajatului in data de 20 decembrie toate darile catre stat desi magazinul mergea pe minus .Incepind cu data de 1 ianuarie a.c. am luat hotarirea de a nu mai lasa magazinul sa functioneze.Nu am suspendat activitatea firmei ptr ca am ajuns la o intelegere cu contabilul firmei ca in fiecare luna sa depuna la finante declaratiile respective pe zero.Contractul de munca al angajatului a incetat in data de 15 febr.a.c.
In urma cu doua zile am primit o somatie de plata din partea celor de la finante ca SC xxxx Srl are de plata 690 datorii ptr angajat.Ce se intimpla daca administratorul firmei respective nu mai are de unde sa plateasca aceasta datorie?care sunt consecintele ptr ca am citit in scrisoarea respectiva ceva de genul cu executare ,la ce se refera ?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 20:31, 11 Martie 2011
Daca nu aveti lichiditati va poate executa bunuri pana la indestularea creditorului (DANAF--)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - firma intrata in insolventa gm1910 gm1910 1.Curtea de Apel a hotarat ca Societatea \"X\" datoreaza societatii \"Y\" suma de 90000 lei; 2. Societatea \"Y\" a apelat la serviciile unui executor ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate comerciala Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . In urma unui proces pe care l-am deschis in urma cu 2 ani am obtinut in instanta o sentinta definitiva si irevocabila pt.dizolvarea unui SRL in ... (vezi toată discuția)
Societate cu datorii ortega ortega detin un srl la care vreau sa renunt .in conditii normale nu pot deoarece datorez la bugetul statului impozitul forfetar in valoare de 17 mil .activitate nu ... (vezi toată discuția)