ContSters193035 
	    	Utilizator

ContSters193035 
	    	Utilizator	    

liamic43 
	    	Utilizator

liamic43 
	    	Utilizator	    

ContSters181996 
	    	Utilizator

ContSters181996 
	    	Utilizator	    

ContSters181996, utilizator
 ContSters181996, utilizator 	
			~ final discuție ~
 HocaGeza	                   

Buna ziua sunt tatăl unui elev în clasa a 12 . Avem o problema cu doamna profesoara de limba Romana. Dansa le-a spus elevilor cai lasă corigenți in al ... (vezi toată discuția)
	                    HocaGeza	                   

Buna ziua sunt tatăl unui elev în clasa a 12 . Avem o problema cu doamna profesoara de limba Romana. Dansa le-a spus elevilor cai lasă corigenți in al ... (vezi toată discuția)

ContSters231669	                   

buna....eu sunt elev in clasa a 11-zecea,si am urmatoarea problema: unul dintre colegii mei a facut o poza in timpul unei ore de curs la un profesor,aceasta ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters231669	                   

buna....eu sunt elev in clasa a 11-zecea,si am urmatoarea problema: unul dintre colegii mei a facut o poza in timpul unei ore de curs la un profesor,aceasta ... (vezi toată discuția)

ContSters444155	                   

Buna ziua, am si eu o intrebare destul de importanta avand in vedere faptul ca ne aflam in anul 2017 si traim intr-o tara care face parte din Uniunea ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters444155	                   

Buna ziua, am si eu o intrebare destul de importanta avand in vedere faptul ca ne aflam in anul 2017 si traim intr-o tara care face parte din Uniunea ... (vezi toată discuția)