Incredibil! Puteti merge sa studiati dosarul sa vedeti ce probe au fost administrate in instanta. Puteti solicita anularea hotararii de declarare a mortii, potrivit art. 20 din Decretul nr. 31/1954
Nu exista la dosar probe care sa sustina decesul meu.Pentru asta si intrebarea mea,cum este posibil sa declari pe cineva decedat fara probe?Uimirea mea este cum instanta a acceptat,fara sa ceara probe!?X-(
D-le dobrev,nu familia m-a dat decedat,ci un verisor primar cu care sunt in proces,intentat de el,pentru succesiune.Nici n-am stiut ca m-a dat in judecata.Am aflat intamplator.Cand am aflat de proces m-am prezentat in instanta.
instanta are obligatia de a pune pe rol cererea pe care varul dvs a inaintat-o.
dupa ce se pune pe rol instanta solicita probe in sustinerea cererii.
daca nu s-a dfat nici o solutie pana acum ,nu trebuie decat sa va prezentati si se va respinge cererea de declarare a mortii.
am sa ma mai interesez dar parca mai intai trebuia sa se faca declararea disparitiei si apoi a mortii .
oricum nu o sa aiba varul dvs sorti de izbanda si poate raspunde pentru faptele sale.
Ne-ati dat prea putine date despre caz. Aduceti la cunostinţă instanţei acest aspect. Promovaţi recurs dacă mai sunteţi în termen. Intoduceţi o nouă acţiune. Puteţi face plângere penală împotriva persoanei care a declarat în faţa instanţei că aţi decedat. Soluţii se gasesc. Consultaţi un avocat.