avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mare dilema
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mare dilema

de 1 an sant in proces de uzucapiune cu o ruda indepartata,care este plecata in strainatate. acum 2 zile imi trimite un mesaj ca vine in oras si ar vrea sa o primesc in casa(casa e subiectul procesului)nu stiu ce sa fac cum e mai bine ?banuesc ca a venit sa vada casa,ca sa stie ptr.ce se judeca. e o dilema mare sa o primes sau nu?da-ti-mi un sfat va rog...
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 09:13, 14 Martie 2011
Pai nu stie pentru ce se judeca?
Daca aveti vreo suspiciune mai bine nu o primiti...dvs. insa stiti mai bine.Cum stati, in privinta procesului? Au trecut 20, 30 de ani? presupun ca sunteti paratul.
emma_woodhouse a scris:

Pai nu stie pentru ce se judeca?
presupun ca sunteti paratul.

Cum ar putea fi parat in uzucapiune daca e in posesia imobilului care face obiectul actiunii.

Cred ca nu e tocmai indicat sa primiti paratul in imobilul care face obiectul actiunii.
Ma refeream la o eventuala actiune in revendicare, paratul invoca uzucapiunea...B-)
ea nu cunoaste casa fiindca in acte apare mama ei care e moarta de 28 de ani si ei nu au locuit nici o data in casa si nici in localitate.
Bun, nu cunoaste casa.Dar spuneti-ne mai multe amanunte despre procesul pe care-l aveti.Daca insa doriti doar o opinie, daca sa ii permiteti sa locuiasaca sau sa viziteze casa, asa cum v-am spus , depinde de dvs, daca este vreun interes pe care doriti sa-l aparati, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritate de lucru judecat - identitate de cauza ? fd fd am fost chemat in judecata pentru revendicare imobiliara. in aparare am prezentat o hotarare judecatoreasca de constatare a uzucapiunii pronuntata in ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune scurta FLORINTACHE FLORINTACHE Buna ziua. Am o actiune prin care am solicitat nulitatea unui titlu de proprietate si la fond am castigat. Primesc acum apelul partii adverse si acolo se ... (vezi toată discuția)
Actiunea in evacuare intre persoane fizice. decarrera_ro decarrera_ro Actiunea in evacuare intre persoane fizice, cate cai de atac are? Ce art de lege? Multumesc. (vezi toată discuția)