ContSters193759 
	    	Utilizator

ContSters193759 
	    	Utilizator	    

ContSters193759, utilizator
 ContSters193759, utilizator 	
			 liamic43 
	    	Utilizator

liamic43 
	    	Utilizator	    

cristi_tudose 
	    	Utilizator

cristi_tudose 
	    	Utilizator	    

ContSters193759 
	    	Utilizator

ContSters193759 
	    	Utilizator	    

adriana dj	                   

am o hotarare definitiva si irevocabila pot face cadastru si intabularea dupa schita facuta de expert in timpul procesului sau trebuie sa platesc un alt ... (vezi toată discuția)
	                    adriana dj	                   

am o hotarare definitiva si irevocabila pot face cadastru si intabularea dupa schita facuta de expert in timpul procesului sau trebuie sa platesc un alt ... (vezi toată discuția)

wdy77	                   

Am o nelamurire...eu am un teren intravilan de 1876mp pe care am facut cadastrul in oct 2010 fiind 1906 mp masurati in cadastru...vecinii mei vor sa vanda si ... (vezi toată discuția)
	                    wdy77	                   

Am o nelamurire...eu am un teren intravilan de 1876mp pe care am facut cadastrul in oct 2010 fiind 1906 mp masurati in cadastru...vecinii mei vor sa vanda si ... (vezi toată discuția)

V7A7	                   

In 2003 am achizitionat un teren de 2400mp (initial extravilan) cu toate actele care trebuiau ,cadastru(in coordonate locale) intabulare in cartea ... (vezi toată discuția)
	                    V7A7	                   

In 2003 am achizitionat un teren de 2400mp (initial extravilan) cu toate actele care trebuiau ,cadastru(in coordonate locale) intabulare in cartea ... (vezi toată discuția)