avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amenda 200 Ron intr-un context foarte ciudat.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenda 200 Ron intr-un context foarte ciudat.

Buna ziua, am nevoie de ajutorul dumneavoastra intr-o problema destul de delicata si complicata. Intr-o seara de sambata, dupa ce am plecat dintr`un club, am fost la un magazin non-stop, acolo am vrut sa cumpar o paine, si probabil am avut tonul un pic mai ridicat, eram cu inca un prieten. Cand am ajuns la casa, repet, probabil vorbeam destul de tare, gardianul a venit, mi-a luat painea din mana si m-a scos afara cu forta, am dat cu mine si prin vreo doua rafturi.
Imediat dupa asta, m-am dus acasa, ca mi se stricase telefonul in incident, am sunat la politie, am fost la sectia locala de politie si am fost cu ei la fata locului, si s-a constatat ca sunt singur, nu am martori, si nu pot face decat sa scot un certificat medico legal, dar eu nu aveam vanatai sau altele. Ok, am plecat acasa, toate bune.
A, am uitat sa mentionez ca nu sunt din Timisoara, ci din alta parte, iar cum nu aveam viza de flotant am spus ca sunt in vizita in oras. Dupa 7 zile mi-a venit acasa un politist cu o amenda in valoare de 2 mil pentru ca am adresat injurii angajatului. Precizez ca in procesul verbal si-a bagat martor colegul si este intocmit in lipsa mea, cu toate ca eu am fost acolo si ei nu mi-au spus absolut nimic, adica tot eu eram victima in cauza. Stiu ca se poate sa contest cumva acest PV, va rog sa ma ajutati ca nu vreau sa platesc 200 de ron total aiurea. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dbalas , utilizator 16:46, 14 Martie 2011
buna ziua, formulati o plangere impotriva procesului verbal in care expuneti situatia de fapt si considerentele pentru care intelegeti sa contestati amenda de 200 lei, anexati procesul verbal si inaintati-o intantei de judecata competente specificata in acel act. in timpul procesului chemati ca martor angajatul chioscului. mult succes si rabdare
Pai cum sa chem angajatul ca martor cand banuiesc ca el a initiat plangerea, declaratia pentru ca eu sa pot primi amenda, cel mai probabil a vorbit cu politistii si el fiind angajatul unei firme de paza si cunoscandu-se au pus la punct un plan sa pot fi eu amendat. Ca martor nu pot chema baiatul care a fost cu mine? ca a fost si un prieten?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal GabitzulO GabitzulO Buna ziua Va rog sa-mi dati cateva sfaturi.In urma cu ceva timp , am fost la un club din club din centru vechi al capitalei cu prietena mea . ... (vezi toată discuția)
Contestarea unei amenzi imense pentru nimic! AlexPiciu AlexPiciu Salut , numele meu este Alexandru si am o foarte mare neclaritate , si anume...in urma cu o saptamana am fost anuntat de catre o prietena ca un baiat mi`a ... (vezi toată discuția)
Lovire - pedeapsa strumful strumful Buna ziua, Acum cateva saptamani am iesit intr-o seara in club, am baut ceva pana am fost ametit destul de bine.Si inauntra am avut o mica altercatie cu ... (vezi toată discuția)