avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vatamare corporala art 184 alineatul 1 si 4...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vatamare corporala art 184 alineatul 1 si 4...

Am fost implicat intr-un accident de circulatie acum 2 ani de zile ... mi-a fost data sentinta 6 luni de suspendare si plata in cooperare cu firma de asigurari. intrebarea mea este ... Permisul de conducere imi va fi anulat sau suspendat?? Ptr k toata lumea are pareri diferite
PS: victima a avut cca 120 de zile de ingrijiri medicale
Cel mai recent răspuns: puiagaia , utilizator 13:51, 10 Aprilie 2012
Buna ziua
Eu personal nu sunt specialist in domeniul penal dar am fost implicat intr-un accident rutier ca victima iar soferul care ma lovit avea si o alcoolemie de 2.8 g/l in sange este cercetat penal si as dori sa ii suspende permisul fara a avea drept de reexaminare pentru obtinerea permisului de conducere. As dori ca toti cei care produc accidente rutiere grave sa nu mai poata sa sofeze si sa faca si inchisoare
O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat eleclaudel eleclaudel Buna seara,astazi am primit un plic,in care am gasit urmatoarea sentinta. Inainte de a va scrie sentinta,vreau sa ma fac bine inteles,sa stiti despre ce ... (vezi toată discuția)
Dovada permis-penal elmauss elmauss va salut! sunt intr-un proces pentru vatamare corporala din culpa. m-i sa eliberat dovada de permis. intrebarea ar fi urmatoarea : s-a dat o sentinta la ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu permisul de conducere? nicustef1980 nicustef1980 Buna seara Am o sentinta penala cu decizie definitiva in care zice: pedeapsa de 1 an si 4 luni inchisoare cu suspendare. interzice drepturile art64 litera a ... (vezi toată discuția)