avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... talharie si abuz in serviciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

talharie si abuz in serviciu

In ziua de 15 martie 2011, in jurul orelor 13:00 am mers la Primaria comunei Farcasesti, din judetul Gorj pentru a depune actele necesare penrtu alocatia supilentara. Acolo mi s-a ceriut sa platesc o taxa de 2 ( doi) lei.
I-am imanat doamnei suma de 10 lei, pentru a imi opri cei doi lei....iar dumneaiei adica Vladu Aurora a refuzat sa imi dea restul luandu-mi toti banii si dandu-mi doar o chitanta de doi lei....
Dumneaiei zice ca sotul meu are amenzi dar am mers eu si nu el , el are amenzi nu eu si eu nu am nici o amenda ...in plus amenzile lui s-au prescris odata cu gratierea care s-a facut in 2002 sau 2003 ...si eu nu am semnat nici o chitanta nu am luat-o decat pe cea de doi lei si nu i-am dat banii de buna voie i-am zis sa opreasca decat doi lei
Am mers la domnul viceprimar , fiindca domnul primar este la inchisoare, ca sa ii explic situatia si mi-a rasuns ca nu este treaba dumnealui...
Va mentionez ca eu locuiesc la o distanta de 20 km de primarie si eram impreuba cu fiul meu minor in varstya de 8 luni... si am ramas fara bani de drum spre casa...
Am mai avut probleme de acest fel si am depus plangere la Prefectura judetului Gorj dar nu a avut nici un efect...ba chiar doamna Vladu Aurora mi-a zis ca sa ma duc sa depun plangere cum am mai vazut fiindca nu ii poate face nimeni nimic...
Va rog sa ma ajutati sa imi ziceti ce sa fac si unde sa merg pentru a rezolva aceasta problema
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Majorare la impozitul pe cladire si teren agricol platit in luna februarie florinanagy florinanagy buna seara vin si eu cu o intrebare,parinti mei au o problema.In anul 2013 prin februarie au mers la primarie sa plateasca impozitul mama mea este persoana cu ... (vezi toată discuția)
Pot plati impozitul daca am amenzi rutiere neplatite? ContSters313377 ContSters313377 buna ziua, am vrut sa platesc impozitul pe cladire si cei de la primarie din provincie (jilavele,ialomita) au zis ca am de plata cateva amenzi rutiere din ... (vezi toată discuția)
Amendă stb 500 ron Intelly56 Intelly56 Buna ziua, În urmă cu 2 ore am fost amendat de STB în drum spre Gara de Nord, fix cu o statie inainte s-au urcat( cred ca la polizu). Eu urcand la Carol ... (vezi toată discuția)