buna seara vin si eu cu o intrebare,parinti mei au o problema.In anul 2013 prin februarie au mers la primarie sa plateasca impozitul mama mea este persoana cu grad de handicap si are ceva reducere,au avut de plata 137 lei in total din care au avut reducere 80 de lei si au platit restul chitanta a primit doar pe bani ce i-a platit.In luna noiembrie a primit vizita domnului de la impozite acasa si a anuntat-o ca sa marit impozitul cu16% si are de achitat suma de 80 de lei,mama a spus ca sunt prea multi bani si nu plateste atat a mers la cateva zile la primarie cu cineva care lucreaza acolo si i sa spus ca are doar 40 de lei de plata ca a fost o greseala dar si asa era prea mult nu a mai zis nimic a platit dar i-au trecut pe chitanta cum ca a dat bani in luna iulie normal mama fiind si batrana si vede mai rau nu a stiut sa se uite pe chitanta.In anul 2014 in data de 3 martie se duce la primarie sa achite impozitul si surpriza avea majorari pt anul 2013, rog pe cineva sa-mi spuna cum se poate asa ceva as vrea sa ai fac o reclamatie la omul acesta pt ca sunt mai multi oameni care sunt inselati asa nu mai recunoaste nimic acuma cu toate ca bani sunt trecuti pe chitanta dar a dato pe mama afara dupa ce ia mai platit si majorarile,ia spus ca nu poate sa ai faca nimeni nimic va rog sa-mi raspunde-ti multumesc frumos.:(:(:(