avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... insarcinata - nu am primit salariul de 4 luni
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

insarcinata - nu am primit salariul de 4 luni

va solicit ajutorul pt ca insarcinata fiind, angajatorul este dator cu salariul incepand cu decembrie 2010, ianuarie, februarie, martie (cat de curand).

ce pot face? daca nu a platit salariul, va plati el indemnizatia de maternitate? cat reprezinta aceasta indemnizatie? pot solicita angajatorului compensarea indemnizatiei?

cu multe multumiri,
Maria
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 21 Martie 2011
Daca aveti salarii restante solicitati angajatorului plata lor in instanta.
Concediul de maternitate se plateste de catre angajator si este recuperat de la casa de sanatate.
Nu inteleg intrebarea cu compensarea indemnizatiei compensata cu ce anume o doriti?
Am citit in Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe Anii 2011-2014, la art. 66 ca poate fi solicitata plata diferenţei dintre salariul de bază individual avut şi indemnizaţia legală la care am dreptul pe o perioada de maxim 6 saptamani.

la acesta compensatie ma refeream.
multumesc pentru raspuns.
MirabelaMaria a scris:

Am citit in Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe Anii 2011-2014, la art. 66 ca poate fi solicitata plata diferenţei dintre salariul de bază individual avut şi indemnizaţia legală la care am dreptul pe o perioada de maxim 6 saptamani.

la acesta compensatie ma refeream.
multumesc pentru raspuns.

Acest CCMN nu a intrat in vigoare ... in prezent nu mai avem CCMN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate Andreia Brotea Andreia Brotea In ce situatii concrete se poate inregistra diferenta dintre salariu si indemnizatia de concediu (de maternitate) prevazuta la art. 66 din Contractul ... (vezi toată discuția)
Cum se pot inregistra in contabilitate cele 6 saptamani latite 100% din concediul de sarcina? cris2279 cris2279 Buna ziua, Intampin o problema pentru care va cer ajutorul: conform Contractului Colectiv de Munca la nivel National pe 2007-2010,art 66, salariata aflata in ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de muncà unic la nivel naÞional pe anii 2011-2014 ioana71 ioana71 Buna ziua. Medicul de familie mi-a spus ca exista o lege care obliga angajatorul sa plateasca diferenta de 15% pentru concediul prenatal si postnatal. Puteti ... (vezi toată discuția)