avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar Penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar Penal

Buna ziua,

Am si eu o problema,
Un prieten de al meu a fost intr-o incurcatura si implicit implicat intr-o problema penala. A fost acuzat de furt calificat si condamnat de judecatorie la 3 ani cu executare care i-a suspendat si 6 ani cu incercare, apoi procuratura a facut recurs.
Ideea este ce ar putea sa faca la apel. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian86 , utilizator 20:37, 16 Martie 2011
Să-şi ia un avocat. Situaţia se poate schimba.
Fiti mai clar.
A primit trei ani cu suspendare?
Ideea este sa faca si el recurs, dar nu de capul lui ci impreuna cu un avocat.
Bafta!

Dar din cate am citit in dosar si sentinta care ia dat-o a primit 3 ani cu suspendare si 6 cu incercare. A beneficiat si de articolul 320 din CPP si este primar, conditie sociala buna, calificative bune. El nu a decis sa faca recurs si a facut procuratura. ce ar putea face in acest caz. multumesc si astept recomandariile voastre.Sper sa ma ajutati cum m-ati ajutat si in alte cazuri.
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
Adrian86, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ramas fara cale de atac ? Lauraella21 Lauraella21 Prietenul meu a fost condamnat in baza art.208 alin.1 raportat la art.209 alin.1 lit.a, g şi i cod penal, cu aplicarea art.3201 cod proc.pen., la o ... (vezi toată discuția)
Respingerea cererii de aplicare a disp.art 320 ind. al. 7 din c. proc. pen.- ce mai pot face? andrutu andrutu am si eu o intrebare?am un proces penal in urma caruia am o condamnare de 6 ani.am facut apel la curtea de apelsi am cerut art.320,indice 1.,dar parca nici nu ... (vezi toată discuția)
Talharie,furt,conducere fara permis auto,fuga de la locul accidentului adabebe adabebe buna seara.fratele meu (18 ani)impreuna cu un ,prieten, (19ani) au luat intr-o seara taxiul pentru ai transporta intrun sat,pe drum insa sau napustit asupra ... (vezi toată discuția)