avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... semnarea facturilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

semnarea facturilor

lucrez electrician la o societate si un amic de-al patronului a lasat o factura si m-a rugat sa o duc la birou ,dar a zis sa o semnez ,eu fiind angajat cu carte de munca in societate.am depus-o si apoi patronul m-a chemat la politie ca nu am voie sa semnez ,dar tot el m-a trimis uneori sa iau piese de la diverse magazine unde a trebuit sa le semnez facturile.ce pot sa patesc in situatia asta.
Cel mai recent răspuns: rosu gheorghe , utilizator 10:08, 17 Martie 2011
Nimic, daca nu ti-ai insusit ceea ce era mentionat in factura
Faptul ca ati semnat factura nu obliga firma sa o si plateasca. Factura nu este litera de lege, contractul este documentul care stabileste obligatii si drepturi ale partilor. Nu inteleg de ce v-a chemat la politie? Ar trebui sa fie o problema interna a firmei ... s-a intamplat ceva cu bunurile trecute pe factura?
mihaicopaci a scris:

lucrez electrician la o societate si un amic de-al patronului a lasat o factura si m-a rugat sa o duc la birou ,dar a zis sa o semnez ,eu fiind angajat cu carte de munca in societate.am depus-o si apoi patronul m-a chemat la politie ca nu am voie sa semnez ,dar tot el m-a trimis uneori sa iau piese de la diverse magazine unde a trebuit sa le semnez facturile.ce pot sa patesc in situatia asta.

Nu mai aveti si alte detalii sa ne dati ca ceva "nu se leaga" in aceasta situatie expusa?
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
rosu gheorghe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin mr.weed mr.weed buna ziua, incep prin a spune ca imi regret fapta, dar ca boala psihica pe care o am nu ma lasa uneori sa ma abtin. povestea este asa, astazi, am intrat ... (vezi toată discuția)
Delapidare? Ioan Marinescu Ioan Marinescu buna ziua.am fost angajat la un magazin de electronice ca sef de magazin,si aveam o sub alterna care incasa banii si facea facturile,eu ocupandu-ma de marfa si ... (vezi toată discuția)
Lipsa in gestiune tudorp tudorp buna ziua, lucrez la un magazin si de curand am iesit lipsa in gestiune , am recunoscut lipsa si m-am angajat verbal ca voi inapoia banii in scurt timp. Ce se ... (vezi toată discuția)