avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... comisia de disciplina
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

comisia de disciplina

Sunt acelasi functionat cercetat intr/o comisie de disciplina constituita la nivel de primarie. Care este posiblitatea de a ma apara in conditiile in care am primit citatie pentru intrunirea comisiei la o anumita data, fiind prima intrunire, iar inainte cu 24 de ore de ziua cu pricina am fost instiintata de faptul ca nu se mai intruneste comisia deoarece s/a autosesizat incalcarea prevederilor HG nr. 1344 privind constituirea comisiei. Astept de aproximativ trei luni acest moment si inainte cu 24 de ore de ziua stabilita constata ca constituirea comisiei s/a facut cu incalcarea prevederilor hotararii guvernului amintita. Exista o comisie superioara careia sa ma adresez. Va rog clarificati/mi aceasta problema!
Cel mai recent răspuns: Corbeanca , utilizator 08:55, 17 Martie 2011
Daca secretarul UAT este presedintele comisiei , va puteti adresa comisiei de disciplina de la nivel de Institutia Prefectului . Depuneti o petitie la Registratura pe care scrieti Comisia de disciplina a judetului.... Daca nu, in prima faza conducatorului institutiei dupa care actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisia de disciplina victorya_21 victorya_21 La intrunirea comisiei de disciplina in cadrul unei institutii ,,persoana care trebuie judecata poate fi insotita de avocat sau poate fi reprezentata doar de ... (vezi toată discuția)
Comisie de disciplina aricici aricici Dupa parerea dvs, un functionar public are dreptul sa-si reclame seful la comisia de disciplina, sau ar trebui sa se adreseze instantei ? conflictul consta in ... (vezi toată discuția)
Retrogradare secretar klaudia772001 klaudia772001 In cazul in care Comisia de Disciplina prin raportul elaborat propune retrogradarea din functie publica pe o perioada de pana la un an, in cat timp de la ... (vezi toată discuția)