avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Receptie la finalizarea amenajarilor interioare??
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Receptie la finalizarea amenajarilor interioare??

Buna ziua! Am autorizatie de construire pentru reamenajarea interioara a unui ap.
Am 2 intrebari:
1. La terminarea lucrarilor, PV de receptie se semneaza cu Primaria de Sector? Va rog sa ma ajutati si cu un temei legal.
2. Este vreo problema la receptie daca eu am darmat mai putini pereti decat cei pentru care am autorizatie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adela05 , utilizator 08:24, 21 Martie 2011
1. Nu
2. Nu
Imi pare rau ca nu am cum sa va argumentez, dar pur si simplu dupa ce a plecat echipa de lucratori, inchideti usa si va bucurati de lucrare. Nu va mai trebuie nimic de niciunde.
Hai un mic argument: v-a zis cineva ceva de vreo receptie? Scrie in autorizatie ca trebuie sa mergeti la primarie sa dati cu subsemnatul? Banuiesc ca nu! :yeah:
Asa am fost sfatuita de catre un notar. Mi-a zis ca la terminarea lucrarilor, trebuie incheiat un PV de receptie finala a lucrarilor cu Primaria de Sector, altfel, vecinii mei ar putea sa imi faca reclamatie pentru peretii darmati si as avea probleme.
Si ce daca va fac reclamatii? Unde le fac? La primarie! Pai nu primaria v-a dat voie (autorizatie) sa daramati peretii? Cui sa aratati acel act ulterior pe care v-a sfatuit notarul sa-l faceti? Vecinilor? Lor le aratati usa pe exterior, eventual, iar la primarie n-au decat sa strige, atata timp cat aveti autorizatia.
Stati linistita!
Multumesc pentru sfaturi! Incerc sa ma asigur pentru ca am niste vecini foarte rai si bagaciosi. Sunt in stare de orice ca sa-mi puna bete in roate!
Da, cam asa este - daca te-ai fript, sufli si'n iaurt, zice o vorba!
Vecinii ca vecinii, dar mi-a placut sfatul notarului. Halal de el si de mama lui care l-a nascut... Frate, nici nu-ti trece prin cap asa ceva - poate mai percepe si comision pentru asemenea sfaturi ca vorba este ca nu-i prost cine cere, ci al de da (sorry, persoanele excluse sunt de fata)!

Alte discuții în legătură

Reamenajare interioara-discutii cu vecinii!! adela05 adela05 Buna ziua! Mi-am reamenajat apartamentul, moment in care am demolat anumiti pereti. Am autorizatie de construire + PV de receptie semnat cu primaria. Problema ... (vezi toată discuția)
Modificari in apartament crslaura crslaura Buna ziua! Recent doresc sa fac cateva modificari in garsoniera in care locuiesc. Modificari insemnand in principal marirea bucatariei (bucataria are un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,as dori sa ma ajutati cu un raspuns .am construit un ... ivan dobrita ivan dobrita Buna ziua,as dori sa ma ajutati cu un raspuns .Am construit un balcon in regim propriu in anul 2009 cu autorizatie de construire cu toata documentatia in ... (vezi toată discuția)