avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sentinta penala - asiguratorul mai poate face recurs?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sentinta penala - asiguratorul mai poate face recurs?

Buna ziua, pe 04 03 2011 s-a dat sentinta penala dupa judecarea fondului, inculpatul a fost obligat in solidar cu asiguratorul sa-mi plateasca despagubiri materiale si morale el a depus 3 cereri de recurs iar asiguratorul nu a depus pana la data aceasta-17 03 2011.Ce se intampla de acum in colo? Multumesc
Cel mai recent răspuns: maian , utilizator 18:48, 17 Martie 2011
asteptati solutionarea recursului.
multumesc,dar asiguratorul mai poate face recurs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in instanta-recurs laurentiuu laurentiuu Am avut un proces penal,accident, vatamare corporala din culpa. Am primit o amenda penala pe care am achitat-o. Pe latura civila-pretentii- socitatea de ... (vezi toată discuția)
Solutie fond irinusha_cristea irinusha_cristea in cazul unui accident rutier soldat cu un deces si vatamare corporala la ce ade a doua persoana, s-a dat solutia de fond: 2 ani de inchisoare cu suspendare si ... (vezi toată discuția)
Hotarare pentru o fapta penala justhis justhis Problema este urmatoarea. Varul meu a avut anul trecut o altercatie cu un alt baiat, mai exact l-a batut impreuna cu un prieten. In urma altercatiei, baiatul ... (vezi toată discuția)