avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte proprietate

buna ziua
va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema

Tatal meu a murit in 1978.
Mama sustine (actele le-a pierdut) ca a fost facuta succesiunea unde comform legilor de atunci mostenirea (casa si teren) s-a impartit intre mama si copii!!!?
Unde pot gasi o copie a acestor acte?
Ce pasi trebuie urmati pentru a face acte de proprietate pe casa si teren.
Cel mai recent răspuns: a.m.s. , utilizator 19:02, 18 Martie 2011
mobexport a scris:

Arhivele n-au nici o treaba aici. .....

Nu fiti atit de categoric..s-ar putea sa va inselati. :O
daca actele s-au facut la fostul notariat de stat (inainte de notarii publici) atunci arhiva acestuia se afla :
-la Camera notarilor publici?
-la Arhivele nationale din judet.?
aveam 3 ani cand a decedat tata
acele acte se gasesc de regula la arhiva succesorala ce apartine camerei notarilor publici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ana antonia ana antonia Bună ziua, Am rugămintea sa mă ajutați cu câteva lămuriri privind succesiunea după bunicul meu. Are un teren agricol extravilan și o casa cu teren și ... (vezi toată discuția)
Succesiune "cu cantec" gigione01 gigione01 Buna ziua! In anul 1988 mama mea in varsta de 42 ani a decedat ,ramananand in viata tatal ,eu si fratele meu.In timpul casatoriei au realizat impreuna o ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune sonya_67 sonya_67 Aş dori un sfat în legatură cu următorul caz: un prieten în vârstă de 55 de ani locuieşte în casa ce a aparţinut bunicilor din partea mamei. În urma ... (vezi toată discuția)