avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare locuinte
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare locuinte

ptr asigurarea obligatorie a locuintei este un termen limita stabilit?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: niotin , utilizator 11:32, 2 Aprilie 2011
01.06.2011 asa era, sper sa nu se fi schimbat.
15 iulie 2011 este data finala
Termenul limita a trecut dupa data de 15.01.2011, pentru ca nu au aparut noi modificari la lege, ce trebuiau sa apara in monitorul oficial...este gresit inteles ca termenul limita ar fi pana la data de 15.06.2011!!! Cautati o societate de asigurari care sa va ofere o polita cu riscurila PAD incluse plus clauze suplimentare si asigurarea bunurilor si va fi ok, nu astepteti pana la data limita, care si asa a expirat! Uitati-va la dezastrul din Japonia si intelegeti riscurile la care va expuneti neavand o asigurare valabila! Succes.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Martie 2011
niotin, utilizator
Termenul limita a fost in luna ianuarie,s-a prelungit pana in luna iunie,amenzile se vor aplica din 15 iulie...ideal ar fi ca pana atunci sa reuseasca toata lumea sa isi incheie o polita de asigurare-cat mai completa-spre binele nostru
Nu a fost...este! Sunt curios, in ce act normativ ai citit ca s-a prelungit termenul?!?

Alte discuții în legătură

Asigurari obligatorii case si apartamente urtimudo urtimudo De cind intra in vigoare obligativitatea asigurari caselor si apartamentelor (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie pe locuinta Mihaela Enache Mihaela Enache pana la ce data trebuie incheiata polita de asigurare obligatorie pentru locuinte? In unele surse am citit ca pana pe 15 iulie, altele spun ca data limita ... (vezi toată discuția)
Cand intra in vigoare asigurarea obligatorie a locuintelor? janapress janapress as dori sa imi spuneti si mie de la ce data intra in vigoare legea privind asigurarea obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren ... (vezi toată discuția)