avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare locuinte
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare locuinte

ptr asigurarea obligatorie a locuintei este un termen limita stabilit?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: niotin , utilizator 11:32, 2 Aprilie 2011
Conform art.35 din Legea 260/2008,15 iulie 2011,ceea ce inseamna 1 an de la inceperea emiterii politelor,este considerat a fi termenul limita de incheiere a asigurarilor obligatorii de locuinta!
Imi permit sa te contrazic, uita-te la legea invocata de tine (260 din 2008) atr. 38 cu trimitere la art.3 alin(2) si conform cu decizia PAID termenul legal a incetat la 15.01.2011, un alt act normativ conform art.43 din aceeasi lege nu a aparut, care sa specifice prelungirea pana la 15.06.2011.
Ok,ca nu este un act normativ care sa cuprinda termenul limita imi este f greu sa cred..trb sa fie o decizie,o derogare ceva,daca intradevar acest art nu precizeaza.
Oricum intrebarea era despre termenul limita si toata lumea stie ca acesta este pana pe 15 iunie-iulie
Termenul limita de 15.06.2011 a fost inventat de cineva de la Min.Internelor...deci conform legislatiei in vigoare institutia Primariilor pot aplica lejer amenzi pentru cei care nu le-au incheiat...sa speram ca domnii/doamnele primari vor fi ocupati cu alte problene mult mai importante!
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Aprilie 2011
niotin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari obligatorii case si apartamente urtimudo urtimudo De cind intra in vigoare obligativitatea asigurari caselor si apartamentelor (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie pe locuinta Mihaela Enache Mihaela Enache pana la ce data trebuie incheiata polita de asigurare obligatorie pentru locuinte? In unele surse am citit ca pana pe 15 iulie, altele spun ca data limita ... (vezi toată discuția)
Cand intra in vigoare asigurarea obligatorie a locuintelor? janapress janapress as dori sa imi spuneti si mie de la ce data intra in vigoare legea privind asigurarea obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren ... (vezi toată discuția)