Mihai Vaduva 
	    	Avocat

Mihai Vaduva 
	    	Avocat	    

liana16 
	    	Utilizator

liana16 
	    	Utilizator	    

Gabriel Zagrean 
	    	Avocat

Gabriel Zagrean 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Cristhina	                   

Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. 
Pe perioada casatoriei am cumparat prin credit 1 garsoniera, 2 terenuri si 2 autoturisme. Anul ... (vezi toată discuția)
	                    Cristhina	                   

Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. 
Pe perioada casatoriei am cumparat prin credit 1 garsoniera, 2 terenuri si 2 autoturisme. Anul ... (vezi toată discuția)

docatalin	                   

Buna ziua, as vrea sa va prezint cazul meu: am fost casatorita si toate bunurile au ramas la mine. As vrea acum sa ma recasatoresc cu fostul sot dar acesta are ... (vezi toată discuția)
	                    docatalin	                   

Buna ziua, as vrea sa va prezint cazul meu: am fost casatorita si toate bunurile au ramas la mine. As vrea acum sa ma recasatoresc cu fostul sot dar acesta are ... (vezi toată discuția)

cppb	                   

Buna ziua. Am o nelamurire: as dori sa plec cu sotul din tara dar el are un credit la banca de nevoi personale luat inaintea casatoriei in urma caruia a ... (vezi toată discuția)
	                    cppb	                   

Buna ziua. Am o nelamurire: as dori sa plec cu sotul din tara dar el are un credit la banca de nevoi personale luat inaintea casatoriei in urma caruia a ... (vezi toată discuția)