avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DIFERENTA INTRE FISA PLATITOR SI BALANTA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DIFERENTA INTRE FISA PLATITOR SI BALANTA

Buna ziua,
Problema pentru care caut solutii si cer sprijin este data de diferenta dintre fisa pe platitor si balanta. In balanta figurez cu tva de recuperat (20 lei) , iar fisa ma informeaza ca am o diferenta de suma(130 lei ).
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:11, 17 Martie 2011
Trebuie sa faceti verificari in urma cu toate declaratiitle si platile facute si inregistrarile in contabilitate,poate s-a dublat sau platit in plus..
Asta numai de d-voastra tine..contabila:D
In intelegere cu cei de la fisc puteti face un punctaj sa vedeti de unde vine diferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglare fisa helenita helenita buna seara , cum ar trebui sa fac sa reglez fisa de la administratie . adica ma intereseaza care sunt inregistrarile contabile care trebuie sa le fac ?( ... (vezi toată discuția)
Tva diferit fata de administratie dissy dissy Buna ziua Am preluat o societate care a fost suspendata 2 ani si am cerut fisa pe platitor de la administratie.In fisa la tva imi apare de recuperat 10500 iar ... (vezi toată discuția)
Reglare sold cont 401 mariuscalina mariuscalina Incepand cu 01 ianuarie am preluat contabilitatea unei firme de la un alt contabil cu urmatoarea\"problema\": - diferente intre soldul creditor al contului ... (vezi toată discuția)