Doinita Stingaciu 
	    	Avocat

Doinita Stingaciu 
	    	Avocat	    

giulieta 
	    	Utilizator

giulieta 
	    	Utilizator	    

TUki 
	    	Utilizator

TUki 
	    	Utilizator	    

TUki, utilizator
 TUki, utilizator 	
			 Adrian ALBU 
	    	Avocat

Adrian ALBU 
	    	Avocat	    

TUki 
	    	Utilizator

TUki 
	    	Utilizator	    

TUki, utilizator
 TUki, utilizator 	
			 iuhasz	                   

am avut un abonament la cosmote pe care nu lam platit pentru ca nu am avut din ce acuma ca a trecut 2 ani mia venit o scrisoare de la ceva firma cum ca am de ... (vezi toată discuția)
	                    iuhasz	                   

am avut un abonament la cosmote pe care nu lam platit pentru ca nu am avut din ce acuma ca a trecut 2 ani mia venit o scrisoare de la ceva firma cum ca am de ... (vezi toată discuția)

claus21	                   

Acum un an si ceva am ramas cu o factura neplatita la cosmote de 1900 de ron adica 19 milioane vechi,deoarece am plecat din tara.Mentionez k sunt majora iar ... (vezi toată discuția)
	                    claus21	                   

Acum un an si ceva am ramas cu o factura neplatita la cosmote de 1900 de ron adica 19 milioane vechi,deoarece am plecat din tara.Mentionez k sunt majora iar ... (vezi toată discuția)

elena_d_a	                   

Buna ziua,
Acum 5 zile am primit de la SC MELLON ROMANIA o somatie de plata privind un contract mai vechi incheiat cu COSMOTE. Conform ultimei facturi emisa ... (vezi toată discuția)
	                    elena_d_a	                   

Buna ziua,
Acum 5 zile am primit de la SC MELLON ROMANIA o somatie de plata privind un contract mai vechi incheiat cu COSMOTE. Conform ultimei facturi emisa ... (vezi toată discuția)