giullia 
	    	Utilizator

giullia 
	    	Utilizator	    

tudorioan 
	    	Utilizator

tudorioan 
	    	Utilizator	    

liviu777 
	    	Utilizator

liviu777 
	    	Utilizator	    

mobexport 
	    	Utilizator

mobexport 
	    	Utilizator	    

madalinbm	                   

Buna ziua.
Sunt un locuitor al sectorului 1 din Bucuresti si am o problema cu o chitanta de mana in baza careia s-a intocmit un certificat de ... (vezi toată discuția)
	                    madalinbm	                   

Buna ziua.
Sunt un locuitor al sectorului 1 din Bucuresti si am o problema cu o chitanta de mana in baza careia s-a intocmit un certificat de ... (vezi toată discuția)

liviu777	                   

prin anul 1960 bunicul meu a cumparat un teren pt a construi o casa, iar ulterior a mai construit si a 2 casa pe acest teren, ambii bunici au decedat ultimul ... (vezi toată discuția)
	                    liviu777	                   

prin anul 1960 bunicul meu a cumparat un teren pt a construi o casa, iar ulterior a mai construit si a 2 casa pe acest teren, ambii bunici au decedat ultimul ... (vezi toată discuția)

izabela_25	                   

Sunt unul dintre cei 3 mostenitori ai unui teren de 300m  si o casa in bucuresti, care a apartinut bunicului, dar acesta are doar o chitanta de manadin 1949 cu ... (vezi toată discuția)
	                    izabela_25	                   

Sunt unul dintre cei 3 mostenitori ai unui teren de 300m  si o casa in bucuresti, care a apartinut bunicului, dar acesta are doar o chitanta de manadin 1949 cu ... (vezi toată discuția)