avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Analiza stress coerenta
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Analiza stress coerenta

Cum se face analiza de cortizol - hormonul stressului - in asa fel incat sa fie BINE facuta.

Caz concret - o discoteca nu ma lasa sa dorm 5 ore pe noapte, datorita muzicii din acelasi imobil. Concret - noaptea nu dorm - ma enervez - apoi ma culc la 6 dimineata la 6 dimineata sunt topit de somn

Nici un laborator nu lucreaza la 6 dimineata, ma culc si ma trezesc dupa 12:00
Analiza la cortizol imi iese depasita ( Dar recoltarea s-a facut cu 6-7 ore dupa eveniment)

Cum fac sa dovedesc ceea ce vreau sa dovedesc. Inclusiv sa arat ca cauza principala de stress sunt ei! noaptea!... ei vor spune: sunteti dvs stresat de la natura.... sau aveti alte griji.....NU E ASA! Dvs contribuiti major la stressul meu.

Cum dovedesc asta? medical. Ca sa pun la dosar - sa vada si ei consecintele

E nevoie de o analiza cand sunt "nestresat" si inca unda dupa ce am suferit stresul? Sau cum se face?

Ca sa existe o CONEXIUNE JURIDICA voi face in scris si o reclamatie pt noaptea respectiva....SA EXISTE RELATIONARE. sa existe dovedirea minimala a cauzelor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Martie 2011
ContSters83715, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:00, 31 Martie 2011
Aceasta este o problema strict medicala,cea referitoare la momentul examinarii,deci consider ca pentru relatii pe acest aspect,ar fi necesar sa purtati discutii cu un medic specialist pshiatru.
Problema juridica,in cazul in care puteti dovedi cu probe cele aratate de dvs,se poate rezolva prin formularea unei actiuni civile in pretentii,impotriva societatii respective,prin care solicitati dezdaunarea pentru pentru prejudicierea sanatatii dvs..
Aceasta actiune care trebuie dovedita cu probe(acte,martori,interogatoriu,alte probe acceptate de lege).
Actiunea trebuie timbrata la valoarea pretentiilor pe care le-ati solicita (la cuantumul despagubirilor,/daunelor solicitate).
Puteti de asemenea ,ca de fiecare data, cand se produc astfel de" evenimente" sa telefonati politiei ,iar aceasta ar urma sa aplice reglementarile Legii nr.61/1991
Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2011
Radu Gabrian, Mediator
1) daca cauzarea de stress e penala nu inteleg de ce sa platesc taxa de timbru , din moment ce eu sunt victima... si nu " investitor " intrun sistem juridic, care si asa e vai de el, ca sa dovedesti ca esti victima mai trebuie sa si platesc pt asta??!
2) conexarea dintre stress si factorul producator de stress e aproape imposibila in practica, teoretic - martori - dovada din l;ista de telefoane ca am sunat la politie, reclamatie in scris....copie dupa toate astea la avocat....tamabalau.. mare..
3) Nu mai stiu daca fix in noaptea respectiva am facut in scris reclamatie sau nu... darrr cu siguranta pot sa o fac si din urma dupa jumatate de an! avand invedere ca am data exacta de pe certificatul de stress si o stiu cu exactitate. fac reclamatia din urma si se relationeaza una la alta!
4) multumesc pt sfaturile la prima mana.
5) o simpla analiza medicala nu valoareaza prea mult.... e nevoie de....interconectivitatea juridica.... pt a se stabili adevarul gol golutz
Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2011
ContSters83715, utilizator
1.Era vorba despre exercitarea unei actiuni civile in pretentii,pentru daunele suferite prin stress.
La ce va referiti cand afirmati "daca cauzarea de stress e panala " ?
2.Daca exista sau ar exista sesizari catre politie,se poate face dovada existentei acestora de catre organele sesizate prin solicitarea de relatii oficiale in acest sens de catre organul care cerceteaza situatia.
3.Este bine sa cunoasteti daca ati intreprins sau nu ceva in sensul reclamarii situatiei expuse.
0) acesta analiza de stress trebuie facuta obligatoriu la I.M.L. ? sau la orice laborator simplu?

1) pretentiile sunt efectul leziunii care mi s-a adus (pretentiile sunt civile, dar vatamarea nu e penala? ( partea civila din penal), pe penal scap si de taxa de timbru, cine poate stii daca castigi - risc bani..fara.. sens.. devin si victima financiara a sistemului.
2) deci trebuie reclamata noaptea in care am facut analiza de stres in scris pt corelare. Ok...presupun ca pot sa reclam noaptea respectiva in mod special chiar si dupa 6 luni. Cu conditia sa fie in scris pe email - si astfel decurge si "relationarea". Se verifica in oglinda. reclamatia scrisa cu rezultatul cortizolului.
3) restul vine partea adversa si zice ca sunt stresat de la natura, sau din alte cauze, sau gaseste o gresesala in analiza de stress
Nu putem discuta,cel putin in raport de relatarile dvs despre o fapta penala
In rest,cu tot respectul,eu cred ca ati primit raspunsurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubi prin conciliere, en gros ContSters83715 ContSters83715 Daca despagubirile acordate de o discoteca care a deranjat pe timp de noapte prin disconfort fonic sunt in valoare de x euro pt doi ani de zile in urma catre ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pierdere serviciu (oboseala) ContSters83715 ContSters83715 Daca sunt dat afara disciplinar de la serviciu, ca - datorita oboselii manifestate la locul de munca, consemnata in regulamentul interior - iar eu invoc ca ... (vezi toată discuția)