avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... nu pot radia masina din cauza amenzilor
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

nu pot radia masina din cauza amenzilor

Am o mare problema. Datorita unor amenzi neplatite mi s-a spus la taxe si impozite ca nu pot radia masina. Ce solutii am in vederea radierii acesteia fara a platii amenzile? Chiar nu se poate face nimic? Va rog ajutati-ma cu un sfat.
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 09:02, 20 Martie 2011
Pana nu veti achita amenzile nu veti putea radia masina. Nu aveti alternative.
Platiti amenzile. Este datoria dumneavoastra! Altfel nu veti putea radia autoturismul, sub nici o forma.
Nu ,nu se poate .
Conform norme in vigoare ,initial trebuiesc achitate debitele restante ,dupa care se pot desfasura cererile curente,in cazul dvs radiere auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto puni puni Buna ziua, as dori sa-mi spuneti ce este de facut in urmatoarea situatie: fratele meu a inregistrat la primarie o masina saab in anul 2011 pe numele tatalui ... (vezi toată discuția)
Refuz radiere autovehicul ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua! Exista vreo modalitate legala prin care as putea obliga o persoana sa isi radieze autovehiculul de la Finante, autovehicul pe care mi l-a vandut ... (vezi toată discuția)
Radiere auto la cerere margot_mlm margot_mlm Buna seara, As dori sa stiu daca se poate radia o masina la cerere fara sa fi platit impozitul datorat la stat si fara talonul masinii. Multumesc ... (vezi toată discuția)