Mihaela Enache 
	    	Avocat

Mihaela Enache 
	    	Avocat	    

ContSters193035 
	    	Utilizator

ContSters193035 
	    	Utilizator	    

ContSters193035, utilizator
 ContSters193035, utilizator 	
			 MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

acameliac 
	    	Utilizator

acameliac 
	    	Utilizator	    

MIV	                   

Cum se impart bunurile dobandite in timpul casatoriei daca nu avem copii, iar sotul decedat are o sora fara copii si ambii parinti , adika socrii mei, in ... (vezi toată discuția)
	                    MIV	                   

Cum se impart bunurile dobandite in timpul casatoriei daca nu avem copii, iar sotul decedat are o sora fara copii si ambii parinti , adika socrii mei, in ... (vezi toată discuția)

Vasile Olteanu	                   

In urma cu 3 luni tatal meu a decedat.Mama a decedat in 1989, dar nu am facut dezbaterea . Mai am un frate. In 1992 tata s-a recasatorit. Masa succesorala se ... (vezi toată discuția)
	                    Vasile Olteanu	                   

In urma cu 3 luni tatal meu a decedat.Mama a decedat in 1989, dar nu am facut dezbaterea . Mai am un frate. In 1992 tata s-a recasatorit. Masa succesorala se ... (vezi toată discuția)

fergus1	                   

1. Din ce clasa de mostenire si ce grad de rudenie este sotul/sotia persoanei decedate? 
2. Dupa decesul tatalui, prin certificatul de mostenire, fiica (fara ... (vezi toată discuția)
	                    fergus1	                   

1. Din ce clasa de mostenire si ce grad de rudenie este sotul/sotia persoanei decedate? 
2. Dupa decesul tatalui, prin certificatul de mostenire, fiica (fara ... (vezi toată discuția)