avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SC noua, autorizatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SC noua, autorizatii

Buna seara,
am infiintat o societate al carei obiect de activitate este comertul cu amanuntul, CAEN 4711. Prin actul constitutiv am infiintat si punctul de lucru.

Nu stiu ce autorizatii sunt necesare si care este ordinea de obtinere a acestora. Adica pot solicita prima data autorizatia de functionare de la primarie, pentru celelalte sa functionez pe propria raspundere si intr-un timp relativ scurt sa ma ocup de obtinerea autorizatiilor de la ANSVSA, DSP, Pompieri si Mediu? Nu stiu mai sunt si altele?

Multumesc anticipat,
Stefan

Alte discuții în legătură

Magazin vanzare bomboane, dulciuri, ciocolata steluta79 steluta79 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in ce cod caen s-ar incadra comercializarea bomboanelor, dulciurilor, caramelelor si a ciocolatei + cea, cafea + ... (vezi toată discuția)
Autorizare restaurant geri spring geri spring [b]doresc sa infiintez un restaurant la parter de bloc.[/b] - am un srl care are ca obiect de activitate ,, ACTIVITATI ANEXE PENTRU TRANSPORTURI ,, -CARE ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare magazin alimentar ramona.p ramona.p Ce autorizatii de functionare imi trebuiesc daca vreau sa imi deschid un magazin cu amanuntul (alimentare si nealimentare)? Exista firme care ma pot ajuta ... (vezi toată discuția)