avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa prima inmatriculare

Anul trecut, prin septembrie am cumparat o masina adusa de afara. Am auzit intre timp destul de multe cazuri, in care taxa de prima inmatriculare a fost recuperata. In cazul in care imi pot recupera acesti bani, as putea sa-mi platesc integral masina si as scapa de rate, asta ar fi motivul pentru care ma intereseaza aceasta problema.

Cineva a parcurs deja toate etapele ?! A reusit sa recupereze banii ?!

De unde trebuie sa incep demersurile !? Astept orice fel de informatii, indrumari in acest sens.

In cazul in care ma ajuta cineva, la modul concret, sunt dispus chiar sa negociem o parte din suma recuperata......

va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters30487 , utilizator 19:46, 10 Iunie 2009
faceti o cerere la Directia Generala aFinantelor Publice unde veti cere restituirea taxei.In cazul in care veti primi un raspuns negativ,depuneti actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa poluare danasorescu danasorescu Buna ziua,locuiesc in Bucuresti,am cumparat in luna mai 2010 un autoturism ford la mana a doua,adus din Germania si inmatriculat pentru prima data in ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto avril_dor avril_dor Se poate recupera taxa auto de prima inmatriculare platita la 02.09.2008 daca chitantele sunt la dosarul lasat la politie? (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare Bias39 Bias39 Am cumparat o masina pe care nu am inscris-o avand in vedere ca trebuie sa platesc taxa de prima inmatriculare. Pot solicita scutirea de la plata acesteia ... (vezi toată discuția)