ContSters196669 
	    	Utilizator

ContSters196669 
	    	Utilizator	    

ContSters196669, utilizator
 ContSters196669, utilizator 	
			 ContSters196669 
	    	Utilizator

ContSters196669 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 mih1977	                   

buna seara. va rog sa-mi trimiteti si mie fisa postului pentru vinzatori . (vezi toată discuția)
	                    mih1977	                   

buna seara. va rog sa-mi trimiteti si mie fisa postului pentru vinzatori . (vezi toată discuția)

kytynusi	                   

Am un SRL ...sunt asociat unic . Pana la data de 31.05.2011 am lucrat cu contract de munca la un spital, care s-a desfintat .
Activitatea SRLului meu e un mic ... (vezi toată discuția)
	                    kytynusi	                   

Am un SRL ...sunt asociat unic . Pana la data de 31.05.2011 am lucrat cu contract de munca la un spital, care s-a desfintat .
Activitatea SRLului meu e un mic ... (vezi toată discuția)

AncaAnisoara	                   

Buna ziua!As dori sa angajez in domeniul vanzari piese si accesorii auto,insa nu stiu ce incadrare COR sa folosesc.Mentionez ca principala activitate a ... (vezi toată discuția)
	                    AncaAnisoara	                   

Buna ziua!As dori sa angajez in domeniul vanzari piese si accesorii auto,insa nu stiu ce incadrare COR sa folosesc.Mentionez ca principala activitate a ... (vezi toată discuția)