avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ma puteti ajuta?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ma puteti ajuta?

Am si eu o intrebare: cum pot sa incadrez o persoana care va livra mancare cu ajutorul unui scuter? ce denumire va avea functia lui conform COR?
Cel mai recent răspuns: ContSters196669 , utilizator 18:48, 21 Martie 2011
Consultati in COR descrierea urmatoarelor ocupatii si vedeti care se potriveste mai bine in cazul dvs.:

9113 Vanzatori la domiciliul clientelei sau la comanda prin telefon
911301 Vanzator la domiciliul clientului pe baza de comanda
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2011
ContSters196669, utilizator
va multumesc pentru raspuns!
pentru vanzator trebuie sa aiba liceu economic?
Nu, nu este obligatoriu, in principiu se cer studii medii, fara a fi specificata specialitatea - 522004 Vanzator Nivelul de instruire: 2 (studii medii)

Fisa postului pentru vanzator are urmatoarele cerinte principale (e copy-paste de pe rubinian.com :) ):

Vanzatorul se ocupa in principal cu comunicarea cu clientii magazinului (punctului de vanzare), organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii magazinului (punctului de vanzare), efectuarea vanzarii, incasarea contravalorii marfii, prezentarea produselor si serviciilor aferente vanzarii, promovarea imaginii magazinului (punctului de vanzare), mentinerea stocurilor si necesarului de monetar de rezerva, verificarea stocurilor cu vanzarile, intocmirea documentelor specifice activitatii de vanzare, precum si raportarea activitatii de vanzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului pentru vinzatori mih1977 mih1977 buna seara. va rog sa-mi trimiteti si mie fisa postului pentru vinzatori . (vezi toată discuția)
Asociat unic srl kytynusi kytynusi Am un SRL ...sunt asociat unic . Pana la data de 31.05.2011 am lucrat cu contract de munca la un spital, care s-a desfintat . Activitatea SRLului meu e un mic ... (vezi toată discuția)
As dori sa angajez in domeniul vanzari piese si accesorii. AncaAnisoara AncaAnisoara Buna ziua!As dori sa angajez in domeniul vanzari piese si accesorii auto,insa nu stiu ce incadrare COR sa folosesc.Mentionez ca principala activitate a ... (vezi toată discuția)