avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... impartirea imobilelor achizitionate prin credit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

impartirea imobilelor achizitionate prin credit

Buna ziua.Sotul meu a achizitionat un apartament prin credit pe 30 ani inainte cu 4 ani de casatorie, Intrucat achitarea ratelor se va face in timpul casatoriei, cum se va imparti acest apartament in caz de divort,
Ultima modificare: Marți, 22 Martie 2011
ContSters183256, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:37, 21 Martie 2011
in cazul unui partaj, aveti un drept de creanta, sotul va trebui sa va despagubeasca pt perioada in care ati platit rate impreuna. bunul in sine e al sotului, propriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu partaj caterine caterine Buna seara..am si eu o intrebare.Sunt casatorit de 2 ani din aceasta casatorie a rezultat un baietel in vrsta de 1 an si 6 luni.Inaintea casatoriei am locuit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. soțul meu a cumpărat cu fosta sotie prin credit ... Monesha Monesha Buna ziua. Soțul meu a cumpărat cu fosta sotie prin credit ipotecar apartamentul in care locuim acum. Apoi au divorțat. A trebuit să \"vândă\" ... (vezi toată discuția)
Partaj Cati Costin Cati Costin Buna ziua, In acest moment sunt in procedura de divort voluntar la notar. Partajul va trebui sa fie judiciar pentru ca nu ne intelegem. In cazul in care am ... (vezi toată discuția)