avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Ce consecinte sunt intr-un dosar de insolventa daca o ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Ce consecinte sunt intr-un dosar de insolventa daca o firma este trecuta sa S.R.L. desi ea este S.A.?

Pe site-ul www.just.ro am observat ca o firma la care sunt actionar minoritar, societate pe actiuni este trecuta in dosar ca si S.R.L.
Ce consecinte pot aparea din aceasta situatie ?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 12:08, 22 Martie 2011
Este o eroarte materiala , nu are nici o consecinta. Solicitati rectificarea .
Solicitati instantei indreptarea erorii materiale, daca aceasta s-a produs. Exista posibilitatea ca redactarea pe site sa fie defectuoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare sentinta civila andreea drugan andreea drugan buna ziua, in iulie 2009,am primit o sentinta definitiva iar in sept.2009 adevenit si irevocabila (cu privire la un imobil) in 2010 in luna august am fost ... (vezi toată discuția)
Date eronate hotârâre judecătorească ionchristian ionchristian Bună ziua, Am primit o Hotârâre Judecătorească în care apare numele unei părți scris eronat. Ce trebuie să fac pentru a îndrepta această eroare? ... (vezi toată discuția)
Procesul penal in cazul unei societati aflate in faliment rrocambole rrocambole O societate comerciala aflata in faliment are un proces penal in care societatea este parte vatamata si parte civila. Lichidatorul, in temeiul art.174 din ... (vezi toată discuția)