avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datoare fara datorie la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datoare fara datorie la banca

buna ziua. am si eu o problema. am avut un credit la o banca pe care l-am achitat integral cu lichidare de cont in urma cu doi ani. mentionez ca am toate actele care atesta acest fapt. acum cateva zile am primit ordin judecatoresc precum ca am la acea banca datorie suma de 7000 roni. iar acum mi-au oprit tot salariul de pe card. ce pot face in aceasta privinta ? va rog sa ma ajutati. multumesc
ar trebui sa va vada un avocat actele. luati legatura cu executorul sau/si creditorul, poate va lamuriti in privinta datoriei sau il lamuriti pe creditor ca nu aveti vreo datorie.
depuneti apoi contestatie la executarea silita
[ link extern ]
sesizati in scris si depuneti copii dupa acte la protectia consumatorului.
poate va ganditi sa actionati respectiva banca in instanta si sa le cereti daune. toti gresim, dar sa mai si platim,zic, pt greseli
Nu va pot popri decat o treime din salariu. Luati legatura cu executorul sa va elibereze diferenta.

Luati legatura cu Banca, amenintati-i cu plangere pentru abuz in serviciu in dauna intereselor persoanelor, impotriva persoanei care in mod nejustificat a decis sa fiti urmarita silit pentru o datorie care nu exista. Trimiteti-le actele si luati-va un avocat pentru a le cere daune morale pentru prejudiciu de imagine ce v-a fost adus prin declansarea nejustificata a executarii silite impotriva dumneavoastra.
un avocat urgent. asta va trebuie.. si apoi stabileste el care si cum sta treaba. Constestatie sau nu... un avocat, repet!
Nu aveti nevoie de avocat decat daca banca refuza sa inceteze executarea silita. Altfel nu se justifica. ;)
exBrom a scris:

Nu aveti nevoie de avocat decat daca banca refuza sa inceteze executarea silita. Altfel nu se justifica. ;)

Va rog frumos sa cititi cu atentie mesajul/intrebarea userului.
Exista deja poprire pe contul acestuia...iar daca o sa va sterg mesajul ca fiind offtopic o sa va suparati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa scap de executare silita?? tusu tusu Buna ziua, in ianuarie 2015 am luat un imprumut de[b] 400 [/b]de lei de la o societate gen \\"credit pana la salariu\\", cu dobanzi enorme. in fine, trebuia ... (vezi toată discuția)
Executare silita PaulMarica PaulMarica buna seara, va rog sa imi dati un sfat in legatura cu urmatoarele: am un credit aflat in executare silita, s-a facut poprire o treime din salariul sotiei ... (vezi toată discuția)
Nelămurire executare silita creanta Abraxys Abraxys Buna ziua! Bunica mea a luat un credit de la o banca comerciala in 2008. In 2016 a plătit ultima rata, cei de la banca i-au zis că mai au de plătit doar o ... (vezi toată discuția)