avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale operatiunea de poprire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

operatiunea de poprire

am o intrebare,poate ma ajuta cineva.daca operatiunea de poprire se aplica asupa conturilor unei persoane,este valabila si rudelor acesteia/rude primare(sotie,fiu)/? se deduce ca si acestea au conturi la filialele unde a avut loc operatiunea de proprire.astept un raspuns.mc
Cel mai recent răspuns: nirolf69 , utilizator 13:22, 4 Aprilie 2011
nu, daca acestia nu sunt debitori
O societate cu cont poprit, cata vreme (ani) va avea contul poprit daca ea nu are acctivitate? Se prescriu aceste popriri? Ce se intampla daca in 3-4 ani nu are venit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operatiunea de poprire laucor laucor daca operatiunea de poprire se aplica asupa conturilor unei persoane,este valabila si rudelor acesteia/rude primare(sotie,fiu)/ se deduce ca si acestea au ... (vezi toată discuția)
Inchiderea unui cont poprit Balan_Titus Balan_Titus Buna ziua. In urma unui proces mi s-a stabilit ca am de platit cheltuieli judiciare de aprox. 5000 RON. Am 450 RON pe un card de debit la o banca, dar ANAF ... (vezi toată discuția)
Informatie confidentiala sau nu vrea firma sa spuna anumite informatii. mioara_burlacu mioara_burlacu Buna,va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema.Fostul sot a schimbat recent locul de munca,la fostul angajator se stia ca are oprire pe salariu pentru ... (vezi toată discuția)