avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara

copilul e plecat in italia de 4 ani.am o hotarire judecatoreasca irevocabila la un program de vizitare dar nu am mai vazut copilul.nu mai platesc pensie alimentara dintr-o intimplare.pot sa o dau in judecata ptr.nerespectarea programului?dar ea?la ce pot sa ma astept?
:((

Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:39, 22 Martie 2011
Datele dvs.sunt neclare.
1.Care este motivul pentru care nu va puteti exercita dreptul de vizita, nu cunoasteti adresa unde locuieste mama cu minorul in Italia sau mama va ingradeste acest drept?
2.Afirmatia " nu mai platesc pensia alimentara dintr-o intamplare", iar nu este clara.
Reveniti cu detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile tatalui asupra copilului dupa divort! OanaBrumar OanaBrumar Buna ziua.Postez acest subiect pt a-mi ajuta un prieten care se confrunta cu o situatie delicata. A divortat de sotie acum ceva ani,fetita lor acum in varsta ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara, minor dubla cetatenie (romana si italiana), incredintare rox1987 rox1987 buna ziua.sunt cetatean roman.am un copil de 5 ani impreuna cu un cetatean italian.avem un acord de mediere in care fata ar fi trebuit sa stea 2 luni in ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor timoficiuc ramona timoficiuc ramona Buna seara.Am un baietel dintr o relatie de concubinaj ,care a fost incredintat mamei , iar eu am primit dreptul la vizita . Intre timp mama a luat baiatul ... (vezi toată discuția)