avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 288 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o mare problema.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o mare problema.

Buna ziua, am urmatoarea problema, eu cu inca un prieten de al meu, am fost recrutati de bodyguard-ul de la o discoteca sa mergem sa avem de grija de berea sucul si snasckurile lor intr-un spatiu deschis pe timp de noapte, oferindu-ne 40 lei ron. Dupa doua saptamani suntem chemati la politie ca a avut pierderi in valoare de 2000 de roni si trebuie sa le platim noi ce am stat acolo de paza. Nu avem calificare in paza si ordine. Intelegerea s-a facut verbala, lasandu-ne acolo nu am semnat nimica, nici nu am numarat cata marfa a avut. Cand s-a reintors, nu a numarat marfa, ne-a dat bani si am plecat. Ce se poate face in aceasta situatie? Va multumesc, astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 14:27, 8 Iunie 2008
Nu va prea pot face nimic!este cuvantul lor contra cuvantului vostru.Daca ar fi existat un contract scris ,alta ar fi fost situatia.
Dar mai este o problema, spre dimineata, a venit niste politisti comunitari pe acolo si prietenul meu cu care a fost i-a servit cu cate o bere/ doua de la dozator (sa zicem ca s-a baut in total jumate de butoi dar nu cred) si cand a fost la politie de a dat declaratia, comunitari au spus ca i-a servit si el a recunoscut, eu degeaba am zis sa stea in loc ca nu m-a ascultat, acuma nu pot sa zic ca nu s-a baut acolo dar nici paguba de 2000 roni nu am facut. Se mai poate schimba declaratia sau face ceva in caz ca ajungem la proces? Eu nu am de unde sa fac rost de atatia bani, care trebuie sa ii dau pana marti (10 iunie)
ca sa fiti acuzati de o fapta penala, trebuie sa existe probe impotriva dvs.... asa ca...

av. vasilescu
Se va stabili pe baza de probe daca sunteti sau nu vinovati.Pana una alta nu se poate intelege daca lipsurile existau cand ati inceput paza.
E indicat sa va angajati avocat.Daca dati declaratii aiurea o sa aveti probleme.
Nu achitaţi nici o sumă decât după ce va fi făcută dovada acesteia. De asemenea, nu mai daţi declaraţii care, ulterior, pot fi folosite împotriva dv.!
Aşteptaţi să vă dea în judecată, să facă dovada calităţii dv. acolo, să facă dovada că aţi preluat o gestiune şi că aţi predat acea gestiune cu un minus care a fost constatat între data primirii gestiunii de către dv. şi data predării acesteia.
Nefiind încheiat un contract de muncă sau orice fel de contract, nu aveţi de ce să vă temeţi! Dacă veţi fi chemat la audieri, angajaţi un avocat şi sfătuiţi-vă cu el înainte de a da orice declaraţie!
În cazul unui proces civil, angajaţi un avocat pentru că puteţi pierde mai mult decât onorariul acestuia, dacă nu ştiţi să vă apăraţi!;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda Petrina l Petrina l Bună seara lucrez la o firma de paza de 16 ani și în afară de șeful meu la controale sunt supus și de către un polițist care se ocupa de toate firmele ... (vezi toată discuția)
Lovire - pedeapsa strumful strumful Buna ziua, Acum cateva saptamani am iesit intr-o seara in club, am baut ceva pana am fost ametit destul de bine.Si inauntra am avut o mica altercatie cu ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului yomaryo yomaryo in data de 24.12.2011 prietenul meu a cazut si si-a pierdut cunostinta...am sunat la 112 ..bateria telefonului fiind descarcata mi se intrerupe apelu am apucat ... (vezi toată discuția)