avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa ma mut la prietenul meu,dar sunt minora ! ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa ma mut la prietenul meu,dar sunt minora ! Heeelppp!

Buna seara! Am si eu o nelamurire.As dori sa stiu daca ma pot muta (definitiv) la prietenul meu (major),eu avand varsta de 17 ani si jumatate.As dori,eventual,ca mama sa dea o declaratie ca sa nu am probleme mai tarziu,adica sa vina acasa unde voi sta sa spuna sa ma intorc,sau sa ma deranjeze.Aceasta declaratie cum ca ma va lasa sa ma mut la prietenul meu trebuie sa o faca la politie?Sau,pur si simplu,acasa?
Si,daca face acasa,eu o voi lua unde ma voi muta,iar,intr-un eventual conflict pe care l-ar provoca pt a ma lua inapoi,pot sa arat politiei declaratia si semnatura acesteia?Are vreo valoare?
Raspundeti-mi cat de repede puteti,va implor.In casa cu mama mea si cu prietenul ei chiar nu se mai poate sta si vreau sa plec cat mai curand posibil !
Va multumesc ! Dumnezeu sa va dea sanatate !
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 11:41, 23 Martie 2011
De acord cu dvs.dnul.av.Alvarolipo,din punct de vedere legal,dar si eu cred ca nu este o solutie casatoria.Poate va fi si mai rau intr-un timp apropiat.
Adaptarea este dificila,depinde de multi factori,sa nu uitam ca si in acea casa ( a prietenului fetei) pot fi persoane care poate nu vor fi de acord cu venirea Crisei printre ei.
Ar mai avea posibilitatea inchirierii unei locuinte,dar asta implica cheltuieli majore si nu cred ca-si vor permite acesti tineri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa ma mut la prietenul meu si am nevoie de sfaturi... BiancaElena.. BiancaElena.. Buna ziua. Am si eu o problema,locuiesc in casa cu mama mea si prietenul ei,tatal meu fiind decedat. Eu am varsta de 17 ani,prietenul meu insa are 24 . ... (vezi toată discuția)
Este corupere de minori daca eu am 24 de ani si ea 17 ani si 10 luni? el_koko_08 el_koko_08 eu am 24de ani,ea 17 ani si 10luni!parintii ei nu accepta deloc relatia noastra,ba chiar ma ameninta ca ma da in judecata,pe ea o bate de fiecare data cand ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma mut cu prietenul si părinții lui NOnamehelp NOnamehelp Am 17 ani si 5 luni si din cauza nenumăratelor certuri cu tatăl in fiecare seara am stabilit cu iubitul si părinții sa ma mut la ei ... Am nevoie de cât ... (vezi toată discuția)