avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum amortizez o instalatie GPL montata pe taxi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum amortizez o instalatie GPL montata pe taxi

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti care credeti ca este durata de utilizare a unei instalatii GPL montata pe taxi daca in Cap. Sfaturi si recomadari
sunt trecute o serie de verificari care trebuiesc facute iar la unul din puncte scrie:

- inlocuirea rezervorului GPL : la fiecare 10 ani

Iau ca durata de utilizare cei 10 ani?
O pot amortiza intr-un timp mai scurt?
Va multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: t.simona , utilizator 15:02, 23 Martie 2011
Amortizarile se calculeaza folosind perioadele reglementate in Catalogul privind clasificarea si duratele normale de functionare a mijl fixe, Hotarire 2139/2004 cu ultimele modificari.

Cautati acolo care este durata de functionare a respectivului mijlocului fix.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mijloc fix sau obiect de inventar? emilia1961 emilia1961 Buna ziua, Daca am cuparat un produs in valoare de 1.774,19 Ron (fara TVA) iar cu TVA ajunge la 2.200 (produs pe care il voi trece pe cheltuielile IF-ului ... (vezi toată discuția)
Trecerea pe cheltuieli a unei instalatii gpl montata pe taxi emilia1961 emilia1961 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Am un IF cu activitate taxi. Am pus (in luna Ianuarie 2011) pe masina de ... (vezi toată discuția)
Incadrare mijloc fix in catalogul privind clasificarea si duratele normale de functionare a mijloacelor fixe ContSters411719 ContSters411719 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire. As dori sa stiu unde pot incadra un autolaborator de defectoscopie cabluri utilizat pentru verificarea si ... (vezi toată discuția)