avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... RECURS
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

RECURS

Buna ziua, Am avut proces cu administratia finantelor publice la Judecatoria Orsova. Nu mi-a convenit sentinta asa ca am facut recurs. acum mi-a venit citatie de la Curtea de apel Craiova. Nu trebuia sa se judece de tribunal recursul?
Cel mai recent răspuns: utilizator_86 , utilizator 14:20, 23 Martie 2011
procesul dvs a fost penal sau civil?
penal
S-a schimbat. Potrivit art.28 punctul 3 cod procedura penala, curtea de apel judeca recursurile impotriva hot pronuntate de judecatorii in prima instanta, cu exceptia celor date in competenta tribunalelor. S-a modificat prin L202 din 2010.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2011
utilizator_86, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se judeca recursul impotriva unei sentinte pronuntate de judecatorie? dharalamb dharalamb este posibil ca recusrul unui proces la judecatorie, sa se judece direct la curtea de apel si nu mai intai la tribunal? multumesc (vezi toată discuția)
Sentințele supuse apelului george_puchiu george_puchiu nelămurire mea constă în interpretarea art 361 alin. (1) lit a) Cod procedură penală, articol reglementat prin legea 202/2010 și care statuează că ... (vezi toată discuția)
Unde se judeca recursul in cazul infractiunii de refuz al recoltarii probelor biologice? ContSters224507 ContSters224507 Infractiunea de refuz recoltare probe biologice se poate judeca pana la Curtea de Apel (Judecatorie, Tribunal, CA) sau doar pana la Tribunal? (vezi toată discuția)