avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare succesiune?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare succesiune?

am dat o declaratie in fata notarului precum ca renunt la succesiune....deci este facuta de un notar...am trimis-o persoanei in cauza prin posta, dupa care a fost cu ea la avocatul dansului si respectivul a spus ca nu este buna ca acum s-a schimbat legea si nu este buna si trebuie facuta dinnou..este adevarat?
Cel mai recent răspuns: DENYL , utilizator 16:06, 23 Martie 2011
Nu au dreptul copiii dvs. .Intrebati notarul daca mai puteti retrage renuntarea .Daca se mai poate, vedeti ce facei apoi.Cota dvs. le va ramane copiilor...
fratii mei stiu de existenta acestui document, dar cumnatul meu(sotul decedatei), are declaratia de la mine si insista sa spuna ca am gresit ca l-am facut si spune ca doreste sa lase copiilor mei ce li se cuvine ..
multumesc pt ajutorul dat....voi merge maine la notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune... Rona-Lor Rona-Lor In cazul in care renunti la partea succesorala prin notariat,se mai poate anula,daca a vrut sa lase unei persoane partea lui[frate],dar a aflat de curand ca a ... (vezi toată discuția)
Revocarea declaratiei de renuntare la mostenire lica1 lica1 Tatal meu a decedat in iunie2014.Cei 6 copii dorim sa lasam mostenirea mamei dar am inteles caci nu e posibil.5 din frati au dat declaratie de renuntare la ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire danceform danceform Buna ziua , In momentul in care se da in fata notarului o declaratie de renuntare la mostenire ( succesiune ) , care este autentificata de catre notar , ... (vezi toată discuția)