avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1682 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii clasificare prin COD COR
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

clasificare prin COD COR

buna ziua. as dori sa stiu, va rog, daca exista vreo diferenta intre meseriile de gestionar depozit (cod cor 413101) si lucrator gestionar (cod cor 413111). multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ionut31 , utilizator 17:12, 23 Martie 2011
ma gandesc ca cel de la depozit are o raspundere mai mare, ar putea fi en-gross pe cand lucrator gestionar ar putea fi si la un magazin mai mic, mai demult vanzatorii se numeau lucratori gestionari si uneori aveau la randul lor vanzatori.
ce spui tu e logic, insa ce determina clasificarea asta? de exemplu, eu vreau sa angajez un gestionar. ce o sa fie scris pe cererea de repartitie catre alofm? gestionar simplu? iar cei de acolo ce repartizeaza? gestionar depozit, lucrator gestionar, magaziner? pe ce criterii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii minime ptr grupele din cor liliana1984 liliana1984 Buna ziua, Sunt novice in acesta meserie si am nevoie de ajutorul vostru. Pot sa angajez un magaziner care are studii gimnaziale? Unde gasesc in legislatia ... (vezi toată discuția)
Incadrare eronata - consecinte? ecaeca ecaeca Buna seara. Lucrez la un magazin alimentar al carui inventar in urma stocului a iesit cu o lipsa imensa.Functia pe care o ocup este de lucrator -gestionar desi ... (vezi toată discuția)
Control fiscal mona_genes mona_genes Buna ziua ! Am primit o instiintare de la financiar ca sa dau o situatie a unui client pe o anumita perioada. Clientul este PF. Eu , ca depozit en-gross am ... (vezi toată discuția)