gabrielle10 a scris:
Sincera sa fiu, nu stiu ce sa mai cred....Mai ca-mi vine sa renunt la vacanta...Atatea batai de cap...Totusi nu mi se pare corect ca viata mea si a copilului sa fie conditionata de aceste vizite ale tatalui.Asa cum el isi vede in continuare de viata lui, as vrea sa putem si noi sa ne continuam viata, fara sa fim consemnati la domiciliu din doua in doua sapt., asteptandu-l pe el....poate vine, poate nu vine....
Din punctul meu de vedere aveti dreptul de a pleca in vacanta cu minorul.Insa, in statele dezvoltate oamenii apeleaza la avocati.
Avand in vedere faptul ca se poate naste oricand o situatie litigioasa cu tatal minorului trebuie sa va luati masuri de precautie.
Nu trebuie sa ganditi ca sunteti consemnata la domiciu.Si in tara daca plecati in concediu cu minora situatia ar fi aceeasi.
Incercam sa va atrag atentia ca e necesar sa aveti un avocat care sa stie sa dezamorseze conflictul inca din faza incipienta avand in vedere atitudinea tatalui.
V-am indicat cum sa procedati.
Parerea mea este ca inainte de a angaja avocatul sa il intrebati si ce va face in situatia concreta care se poate ivi.
In acest fel va puteti lamuri de mai multe lucruri.
avocat Claudiu Lascoschi