avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Psihologie judiciară examen psihologic
Discuție deschisă în Psihologie judiciară

examen psihologic

ma puteti ajuta? vreau si eu un model de test psihologic pt atmitere la politie.ude pot sa gasesc?#-o:-/:-/
Cel mai recent răspuns: ContSters98240 , utilizator 21:02, 10 August 2009
Examenul psihologic se poate da din nou peste 1 an.
Nu cred ca mai puteti sustine din nou examenul psihologic pentru incadrarea in oricare structura a MIRA (daca spuneti ca ati sustinut examinarea psihologica pentru incadrarea directa la politia de frontiera), mai devreme de 1 an si asta pentru ca aceste testari psihologice sunt efectuate de psihologi din cadrul Centrului de Psihosociologie MIRA din Bucuresti si in mod sigur dumneavoastra figurati in baza lor de date cu avizul psihologic "INAPT".
ETOCU a scris:

Examenul psiholohic, se face la medcul de specialitate. Acesta in urma testarii va emite avizul.
Deci trebuie sa mergeti la un cabinet psihologic si in urma testarii psihologice, doctorul va da avizul psihologic.

Psihologul nu este DOCTOR.:P
Psihologul nu este doctor, iar testarea se face la un cabinet de psihologie abilitat, iar in cazul testarii auto, testarea psihologica este organizata, in general, de scoala de soferi.
roxana_c96 a scris:

Psihologul nu este doctor, iar testarea se face la un cabinet de psihologie abilitat, iar in cazul testarii auto, testarea psihologica este organizata, in general, de scoala de soferi.


Nu poate fi organizat de catre scolile de soferi.
Conform Legii 213/2004 publicata in M.Of. nr. 492 din data de 06/01/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de libera practica, înfiintarea, organizarea si functionarea Colegiului Psihologilor din România, formele de exercitare a profesiei de psiholog sunt:
Cabinet Individual de Psihologie;
Cabinete Asociate de Psihologie;
Societate Civila de Psihologie;
Sau structuri de psihologie in cadrul unor societati comerciale, unde nu se pot testa decat angajatii acestor societati.
La adresa de mai jos gasiti Ordinul privind activitatea de psihologie in Ministerul Internelor si Reformei Administrative, ordin nr. 257/2007 .

[ link extern ]

sper sa va lamureasca cu privire la evaluarea psihologica in vederea incadrarii in MAI.
Ultima modificare: Vineri, 22 Mai 2009
ContSters88344, utilizator

Alte discuții în legătură

Analize medicale scoala agud agud Sunt profesor, iar la inceputul fiecarui an scolar trebuie sa fac niste examene medicale(test psihologic, ex. clinic, ex. radiologic pulmonar) pt. obtinerea ... (vezi toată discuția)
Legalitate cornelg cornelg As dori sa stiu daca este legal ca din banii primariei, care sunt bani publici, sa se suporte costurile testarii psihologice anuale a cadrelor didactice din ... (vezi toată discuția)
Aviz psihologic:apt munca,dar probleme de comportamet liveomars liveomars Buna seara, Am fost in concediu crestere copil,acum cand m-am intors la serviciu,angajatorul a zis ca nu mai are nevoie de mine,sa-mi dau demisia,iar eu am ... (vezi toată discuția)