Buna ziua,am nevoie de sfatul dvs.Am cumparat un imobil de la mama mea,cu contract de vanzare-cumparare,in forma autentica,fara clauza de intretinere,abitatie sau uzufruct viager,in urma cu un an.Banii i-a primit inainte de semnarea actului.Pretul este serios,are si certificat medical facut cu 12 ore inaintea semnarii contractului,cum ca este in deplinatatea facultatilor mintale.Fratele meu m-a dat in judecata pentru anularea contractului,motivand ca nu am platit pretul,ca e un contract fictiv,cerand nulitate absoluta.Eu am investit in acest imobil o suma f mare de bani,pe care am socotit-o in pretul vanzarii.Deasemenea mai am o declaratie notariala semnata de mama, cum ca ,a cumparat de la stat acest imobil si l-a platit cu banii mei,a recunoscut si investitiile,facandu-mi si o procura de administrare a imobilului-aceasta declaratie a fost facuta in 2001.In aceasta situatie va rog sa-mi spune-ti ce sanse are,si cum ma pot eu apara? Va multumesc anticipat.
Trebuie cunoscute toate detaliile procesului.
Trebuie sa faceti dovada ca plata pretului s-a facut si atunci din punctul meu de vedere nu are nicio sansa.Nu va pot spune mai mult daca nu cunosc toate amanuntele.Depinde cum intelege sa se judece avocatul dvs.
Faptul ca puteti dovedi veniturile care le aveti este in favoarea dvs.