Cabinet avocat Eugen Titoiu, Avocat
 Cabinet avocat Eugen Titoiu, Avocat 	
			 Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

Ati contestat raportul Curtii de Conturi?
Pentru ca daca nu l-ati contestat la filiala judeteana a acesteia nu mai puteti pune in discutie legalitatea sa .
 Gabriela  Pintea, Consilier juridic
 Gabriela  Pintea, Consilier juridic 	
			 mihaicalinescu2005 
	    	Utilizator

mihaicalinescu2005 
	    	Utilizator	    

ulian1 
	    	Utilizator

ulian1 
	    	Utilizator	    

de ce 50% din salariu?
~ final discuție ~
 stoica ionut 13	                   

Sotia mea lucreaza la un spital ,unde este aistenta sefa .Directorul i-a dat un spor (SPCIN) .Acum el a murit si a venit un control care a descoperit ca ... (vezi toată discuția)
	                    stoica ionut 13	                   

Sotia mea lucreaza la un spital ,unde este aistenta sefa .Directorul i-a dat un spor (SPCIN) .Acum el a murit si a venit un control care a descoperit ca ... (vezi toată discuția)

LIA VRANCEANU	                   

Buna ziua . Va rog sa ma lamuriti si pe mine , daca se poate , in urmatoarea problema : in anul 2009 am castigat in instanta acordarea unui spor de dispozitiv ... (vezi toată discuția)
	                    LIA VRANCEANU	                   

Buna ziua . Va rog sa ma lamuriti si pe mine , daca se poate , in urmatoarea problema : in anul 2009 am castigat in instanta acordarea unui spor de dispozitiv ... (vezi toată discuția)

s.stefan	                   

In anul 2010, in urma unei actiuni judecatoresti semnata de toti angajatii unei institutii publice, a rezultata o hotarare judecatoreasca definitiva si ... (vezi toată discuția)
	                    s.stefan	                   

In anul 2010, in urma unei actiuni judecatoresti semnata de toti angajatii unei institutii publice, a rezultata o hotarare judecatoreasca definitiva si ... (vezi toată discuția)